Hagastaden – Stockholms nya stadsdel

Mellan Karolinska och Vasastan växer den nya stadsdelen Hagastaden fram. Här utvecklar Einar Mattsson ca 125 hyresrätter och 127 bostadsrätter.

Norra Stationsgatan är redan i full förvandling till ett härligt levande stråk, präglat av kontrasten mellan historia och framtid. Stockholms nya knutpunkt erbjuder citynära läge för både boende och företag, just nu växer det fram ett varierade utbudet av restauranger, butiker och kulturupplevelser som ger känsla av storstadspuls. Samtidigt kommer de boende att få närhet till natur med den angränsande Hagaparken till den nya stadsdelen, som blir en naturlig förlängning av Vasastan.

Michael Sjövall från toofab ansvarar för hela projektutvecklingen för Einar Mattsons projekt i Hagastaden, bestående av Analysen, Nova Park samt lokaler och garage.

Vi på toofab har ett brett och långsiktigt samarbete med fastighetsägaren Einar Mattsson, som grundar sig på det ramavtal vi skrev för ett par år sedan. Inom ramen för detta har vi dels fått förtroende att ta hand om ett stort ROT-projekt i Hjulsta, tagit fram och genomfört ett utbildningspaket för deras förvaltarorganisation samt nu närmast det övergripande projektansvaret för deras två fastigheter i Hagastaden.

Denna typ av uppdragsbredd passar oss mycket bra, och det är med stor glädje jag ser en av Stockholms största fastighetsägare ge oss fortsatt förtroende i sina olika projekt berättar Magnus de Verdier, Vd på toofab.

nova park område