Det här är toofab


Vi jobbar tillsammans

På toofab strävar vi efter att vara den självklara samarbetspartnern för fastighetsägare runt om i Sverige. I vårt arbete handlar det inte om vilka byggnader man byggt eller vilka fastigheter man förädlat – utan hur man gjort det, och med vem. Vi arbetar med människor i alla avseenden, det är de viktigaste för oss! Sen är vi riktigt duktiga på det vi gör, men det är en annan historia.

Den självklara samarbetspartnern

Vår vision är att toofab ska vara den självklara samarbetspartnern för Sveriges fastighetsägare. Detta innebär att vi alltid ska leverera fantastiska projekt där vår närvaro återspeglas i resultatet

När det kommer till vår affärsidé är det tämligen enkelt! Vi ska vara ett energiskt och nytänkande projektstyrningsföretag, där vi tillsammans med kunderna lämnar fantastiska avtryck i våra projekt.

För dessa övergripande mål, har vi valt en arbetsmetod som främjar delaktighet tillsammans med kunden. Dessutom blir det allt mer viktigt att kunna hjälpa fastighetsägare genomföra och förverkliga byggprojekt från idé till färdig produkt med hållbarhetsperspektivet i fokus.

Kunderna ska samtidigt uppleva kontroll och stark närvaro under hela processen och därmed känna trygghet i vårt arbete. Därutöver handlar det om att de påtagligt ska känna av hur vi smittar dem med verksamhetens fyra bärande hörnpelare nämligen närhet, engagemang, inspiration och kvalitet.

Jag är extra stolt över projekt- och byggledningen av två restauranger på Mall of Scandinavia. Ett mycket speciellt projekt i ett högt tempo och med en väldigt tydlig deadline, invigningen. Projektet var även en stor logistisk utmaning både gällande material och människor.

Jonas Svensk, projektledare toofab, om projekten i Mall of Scandinavia

Våra kunder och ramavtalskunder

Riksbyggen
Stockholmshem
Vasakronan
TCO
Slättö
Hufvudstaden
Fabege
AMF Fastigheter
Fastpartner
Einar Mattsson
Hemsö Fastighets
Besqab
Areim
Wallenstam
ICA Fastigheter
Täby Kommun
OOF
Bolite Bostäder
Telge Bostäder
Carlyle Group
Atrium Ljungberg
Glommen & Lindberg