Det här är toofab


Vi utvecklar fastigheter och människor.

Vi brukar säga att vi jobbar med projektledning och projektering inom byggbranschen, det stämmer inte riktigt. Utveckling av fastigheter är en mer korrekt beskrivning, om vi ser på de projekt vi genomför tillsammans med våra kunder. Och även om mycket av vårt jobb kretsar kring fastigheter och byggnationer, handlar våra projekt alltid om människor.

självklart engagemang

Vårt mål är att vi ska vara den självklara samarbetspartnern för fastighetsägare i Sverige. För att uppnå detta innebär det att vi alltid ska levererar fantastiska projekt

Vårt arbetssätt innebär att vi jobbar tillsammans med våra kunder. Vi ser också att det blir allt mer viktigt att hjälpa fastighetsägare att genomföra och förverkliga byggprojekt från idé till färdig produkt – med hållbarhetsperspektiv i fokus.

Hos oss finns inga typiska uppdrag. Det som är gemensamt för det vi gör är att våra kunder ska uppleva kontroll och stark närvaro under hela processen. Det skapar trygghet i arbetet och stämmer väl överens med våra fyra ledord: närhet, engagemang, inspiration och kvalitet.

Dels har jag gedigen erfarenhet från nyproduktion av bostäder sen ser jag möjligheter istället för problem, vilket är erfarenheter jag hämtat från mina 10 år inom restaurangbranschen. Nöjda kunder är  därför A och O för mig.

Susanne Dykert, Projektchef på toofab

Våra kunder och ramavtalskunder

Vasakronan
Riksbyggen
SACO
Stockholmshem
Locum
Familjebostäder
TCO
Slättö
Hufvudstaden
Svenska Bostäder
Fabege
Brogripen
AMF Fastigheter
Swedavia
Fastpartner
Einar Mattsson
Heba Fastighets AB

Hemsö
Heimstaden
Besqab
Areim
Humlegården Fastigheter
SISAB
Scandinavian Property Group
Svenska Kyrkan
Bolite Bostäder
Nyfosa
Carlyle Group
Atrium Ljungberg
Castellum
Nordr
Fastighets AB Förvaltaren
Sveriges Läkarförbund
Stena Fastigheter

Möt teamet på toofab