Projektchef

En spjutspets inom ledarskap och projektadministration

Arbetsuppgifter

Som Projektchef på Toofab är du spjutspetsen när det kommer till ledarskap och projektadministration i företaget.

Vi tror att du och din omgivning benämner dig som senior i din nuvarande roll, och i och med detta är nyfiken eller öppen för nya utmaningar i ett entreprenöriellt och drivet bolag. Vi söker dig som kan ta övergripande ansvar i projekt från 50 – 500 MSEK. Mer specifikt handlar det om att du har erfarenhet av att ansvara för upprättande av projektbudget och uppföljning av dess prognos, ansvar för projektrapportering, genomförande av projekteringen och att dess handlingar granskas, leder framtagandet av konsult- och entreprenadupphandlingar, upprättande av huvudtidplaner och dess uppföljning mm.

Du har erfarenhet från olika typer av entreprenadformer, möjligen vid projektledningsföretag eller entreprenadföretag.

Som person är du lyhörd och ödmjuk samtidigt som du tar initiativ och är rak och tydlig. Din sociala kompetens kommer att spela en avgörande roll hur din arbetsdag blir och det är därmed viktigt att du bidrar med positiv energi. Din person skall inge förtroende genom kunskap och ett engagemang. Du kommer att sitta på kontoret vid Fridhemsplan och utgå till dina projekt härifrån.

toofab söker dig som

Om du har en ingenjörsutbildning på högskolenivå och dokumenterad erfarenhet från försäljning och ledarskap så passar du in i rollen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning av allt från konsulttjänster till projekt. Vidare har du med dig en bred teknisk kunskap inom något eller några av områdena ovan som kommer väl till användning när du är i kontakt med företagets kunder och sätter dig in i deras olika utmaningar.

Vi söker en affärsinriktad lagspelare som har kompetens och vilja att utveckla en stark organisation tillsammans med företaget i övrigt. Du gillar utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa en bra atmosfär för dina medarbetare. Vidare bör du som person drivas av att skapa nya affärer och relationer både internt och externt. Hos oss värdesätts din prestigelöshet, ödmjukhet och nyfikenhet.

Företaget

Vi växer snabbt, är ett entreprenöriellt och drivet bolag med lång erfarenhet av projektledning och installationsprojektering från bygg- och fastighetsbranschen – något som är två av företagets huvudområden.  

På toofab strävar vi hela tiden efter att vara den självklara samarbetspartnern för fastighetsägare runt om i Sverige. I vårt arbete handlar det inte om vilka byggnader man byggt eller vilka fastigheter man förädlat – utan hur man gjort det, och med vem. Vi arbetar med människor i alla avseenden, det är de viktigaste för oss! Sen är vi riktigt duktiga på det vi gör, men det är en annan historia 

I denna rekrytering samarbetar vi med Deverlis. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa de Verdier, rekrytering@toofab.se 072-143 22 70