Det här är toofab


Vi jobbar tillsammans

På toofab strävar vi efter att vara den självklara samarbetspartnern för fastighetsägare runt om i Sverige. I vårt arbete handlar det inte om vilka byggnader man byggt eller vilka fastigheter man förädlat – utan hur man gjort det, och med vem. Vi arbetar med människor i alla avseenden, det är de viktigaste för oss! Sen är vi riktigt duktiga på det vi gör, men det är en annan historia.

Den självklara samarbetspartnern

Vår vision är att toofab ska vara den självklara samarbetspartnern för Sveriges fastighetsägare. Detta innebär att vi alltid ska leverera fantastiska projekt där vår närvaro återspeglas i resultatet

När det kommer till vår affärsidé är det tämligen enkelt! Vi ska vara ett energiskt och nytänkande projektstyrningsföretag, där vi tillsammans med kunderna lämnar fantastiska avtryck i våra projekt.

För dessa övergripande mål, har vi valt en arbetsmetod som främjar delaktighet tillsammans med kunden. Dessutom blir det allt mer viktigt att kunna hjälpa fastighetsägare genomföra och förverkliga byggprojekt från idé till färdig produkt med hållbarhetsperspektivet i fokus.

Kunderna ska samtidigt uppleva kontroll och stark närvaro under hela processen och därmed känna trygghet i vårt arbete. Därutöver handlar det om att de påtagligt ska känna av hur vi smittar dem med verksamhetens fyra bärande hörnpelare nämligen närhet, engagemang, inspiration och kvalitet.

Dels har jag gedigen erfarenhet från nyproduktion av bostäder sen ser jag möjligheter istället för problem, vilket är erfarenheter jag hämtat från mina 10 år inom restaurangbranschen. Nöjda kunder är  därför A och O för mig.

Susanne Dykert, Projektchef på toofab

Våra kunder och ramavtalskunder

Vasakronan
Riksbyggen
SACO
Stockholmshem
Locum
Familjebostäder
TCO
Slättö
Hufvudstaden
Svenska Bostäder
Fabege
AMF Fastigheter
Swedavia
Fastpartner
Einar Mattsson
Hemsö
Besqab
Areim
ICA Fastigheter
SISAB
OOF Bostad
Svenska Kyrkan
Bolite Bostäder
Telge Bostäder
Carlyle Group
Atrium Ljungberg
Sveaviken Bostad
Glommen & Lindberg
Magnolia Bostad

Vi är Toofab