Category


Hyresgästanpassning

Pumpstocken i Stockholm

Pumpstocken i Stockholm

Kv Pumpstocken ligger i området runt Biblioteksgatan i Stockholm, idag även kallad Biblioteksstan. På Birger Jarlsgatan 15 ligger denna pampiga fastighet Pumpstocken 12, ett av Stockholms vackraste jugendhus byggt på sent 1800-tal inspirerat av Venedig. Tillsammans med fastighetsägaren Hufvudstaden startade toofab en omfattande hyresgästanpassning av den gamla kontorsvåningen för tillträde av den nya hyresgästen, FSN..

Net Insight

Net Insight har under sommaren tagit plats i Fabeges fastighet i Solna Business Park. Solna Business Park är den mest växande företagsparken i Sverige. Här samsas startups med storföretag, den totala kontorsytan är för tillfället 140000 kvm, som utvecklas vidare för att bli ännu mer attraktivt. Net Insight är en innovatör i morgondagens TV. De..
Stars & Stripes

Stars & Stripes

Stars and Stripes är ett franchisekoncept som finns på attraktiva och centrala lägen runt om i landet. Den första restaurangen öppnades i Karlskrona i april 2010. Under 2018 öppnade de upp en ny restaurang i Vallentuna, så totalt finns det nu sju stycken. Konceptet är ett klassiskt steakhouse som möter en modern sportsbar i lokaler..
Rörstrandsbutiken i City

Rörstrandsbutiken i City

Mitt i Stockholms hjärta flyttade i slutet av 2017 den nya konceptbutiken in, där de skandinaviska designklassikerna Rörstrand och Iittala möts i en vackert inredd flaggskeppsbutik. Tillsammans med uppdragsgivaren Vasakronan så har Susanne Dykert, projektledare på Toofab ansvarat för den här ombyggnationen och hyresgästanpassning. Fastigheten som är belägen mitt på Stureplan med adressen Kungsgatan 1. Den aktuella..
Solna Business Park

Solna Business Park

Vi har två mycket hedersamma uppdrag åt Fabege i stadsdelen Solna Business Park, där den förstnämnda är SNOW Software! De har de senaste åren vuxit ur sitt befintliga kontor, så nu laddar vi på med en lokal på ca. 4000 kvadratmeter i två plan. BILDER FRÅN blivande Snow Software Inredningsarkitekten Spectrum Arkitekter, har haft som..
Indian Garden

Indian Garden

Nya jättekonceptet Mall of Scandinavia i Solna rymmer 22 restauranger samlade på över 10 000 kvm. Här finns numera  bland annat prisbelönta Indian Garden, en av Stockholms bästa indiska restauranger. Grundaren Karim Rezaul har visat stockholmarna att den bengaliska och indiska kokonsten innebär nya kulinariska kreationer. På ytan ser det naturligtvis ut som en framgångssaga, men..