Category


Ombyggnation

Rörstrandsbutiken i City

Rörstrandsbutiken i City

Mitt i Stockholms hjärta flyttade i slutet av 2017 den nya konceptbutiken in, där de skandinaviska designklassikerna Rörstrand och Iittala möts i en vackert inredd flaggskeppsbutik. Tillsammans med uppdragsgivaren Vasakronan så har Susanne Dykert, projektledare på Toofab ansvarat för den här ombyggnationen och hyresgästanpassning. Fastigheten som är belägen mitt på Stureplan med adressen Kungsgatan 1. Den aktuella..
Mood District

Mood District

AMF Fastigheters ambition är att fortsätta utvecklingen av området kring Mäster Samuelsgatan, Mood District, i Stockholm. Fastigheten som berörs i projektet är Kv Grävlingen 12 och de intilliggande gatumiljöerna. Kända varumärken och bolag Vårt arbete är präglat av att delta i hyresgästförhandlingarna tillsammans med vår uppdragsgivare. Lokalerna kommer bland annat att fyllas av kända varumärken som..
Vildsvinet i Stockholm

Vildsvinet i Stockholm

Byggnaden är både projekterad och uppförd år 1894, vilket är en imponerande tidplan. Det framgick av de ritningar som vi tagit del av, vilka är signerade av arkitekten Carl Kleitz i mars månad detta året och som sedan slutbesiktigades och godkändes av stadsarkitekten Ludvig Hedin i augusti samma år. Kv Vildsvinet 25 som är den rätta benämningen var något tilltufsad men..