Nyheter

Pågående ansiktslyft i Liljeholmen

Pågående ansiktslyft i Liljeholmen

Stockholm växer mer än någonsin och inom ett par år är det två miljoner invånare. Den snabba utvecklingen kräver en långsiktig plan. Nybohovsbacken är ett attraktivt område i stadsdelen Liljeholmen, med närheten till city och Liljeholmskajen. Här bygger Besqab och Svenska Bostäder totalt 195 lägenheter fördelade på 14 stycken hus med förstklassig arkitektur. Dessa två byggherrar har utfört..
Modernisering av Novum – Life science center i Flemingsberg

Modernisering av Novum – Life science center i Flemingsberg

I området kring Flemingsberg äger Hemsö Fastigheter ett flertal byggnader och erbjuder lokaler för forskning, utbildning och vård. Huddinge kommun är en av landets mest expansiva kommuner med stora satsningar på kunskap och forskning.  Vårdfastigheten som är känd som Novum, uppfördes åren 1988-1990 för forskningsverksamheter med labb. Byggnaden om ca 38 000 kvadratmeter lokalarea, rymmer idag ett stort antal forsknings- och utvecklingsverksamheter..
Hagastaden – Stockholms nya stadsdel

Hagastaden – Stockholms nya stadsdel

Mellan Karolinska och Vasastan växer den nya stadsdelen Hagastaden fram. Här utvecklar Einar Mattsson ca 125 hyresrätter och 127 bostadsrätter. Norra Stationsgatan är redan i full förvandling till ett härligt levande stråk, präglat av kontrasten mellan historia och framtid. Stockholms nya knutpunkt erbjuder citynära läge för både boende och företag, just nu växer det fram ett..