Nyheter

Nya stjänor på toofab

Nya stjänor på toofab

toofab förstärker sin organisation ytterligare! Nu välkomnar vi Hanna Rudström och Rikard Silfverhielm som båda kommer med värdefull kompetens och erfarenhet från branschen. Hanna genom sin bakgrund med några år från bland annat entreprenadsidan och Rikard med kompetens inom konstruktion. Vi är naturligtvis stolta över att attrahera nya stjärnor! Hanna och Rikard är redan igång..
Restaurering av Sollentuna K:A

Restaurering av Sollentuna K:A

Sollentuna Kyrka ligger vackert belägen i Rotebro. Här finns en kontinuitet av fornlämningar från stenåldern och framåt. Kyrkans äldsta delar är från slutet av 1100-talet. Det har skett några radikala förändringar av byggnaderna under århundraden som gått, under 2020 skall kyrkan restaureras och tillgänglighetsanpassas, in och utvändigt. Kyrkan kommer genomgå ett ganska omfattande konservatorsarbete invändigt...
Kv. Godsvagnen

Kv. Godsvagnen

Nu omvandlas några av de sista industribyggnaderna i Hammarby Sjöstad till flerbostadshus, kvarteret Godsvagnen. Skanska är byggentreprenör och projektet uppförs genom ett joint venture-bolag mellan Areim och Skanska. Toofabs Oskar Backlund och Martin Somp representerar Ariem som byggherreombud. Projektet omfattar 29 000 m², med 366 lägenheter och en förskola. En ny park kommer också att..
Pågående ansiktslyft i Liljeholmen

Pågående ansiktslyft i Liljeholmen

Stockholm växer mer än någonsin och inom ett par år är det två miljoner invånare. Den snabba utvecklingen kräver en långsiktig plan. Nybohovsbacken är ett attraktivt område i stadsdelen Liljeholmen, med närheten till city och Liljeholmskajen. Här bygger Besqab och Svenska Bostäder totalt 195 lägenheter fördelade på 14 stycken hus med förstklassig arkitektur. Dessa två byggherrar har utfört..