oktober 4, 2024

Vi förstärker vår kompetens inom bostadsutveckling, installation och infrastruktur

Toofab vill alltid vara i framkant gällande all form av samhällsbyggnad. Vi är därför otroligt glada att kunna presentera tre nya medarbetare som kommer stärka toofabs kompetens och kunderbjudande inom bostadsutveckling, infrastruktur och installation.

Anders Axelsson

Låt oss presentera vårt senaste tillskott inom bostadsutveckling, Anders Axelsson!

Anders kommer från ett mångårigt arbete hos Derome där Anders varit huvudansvarig för stadsutvecklingsprojekt och dess resultat inom affärsområdet. Utöver det kommer Anders med flera års kompetens som projektledare och affärsansvarig på Strängbetong och Prefabsystem. Anders blir ett starkt tillskott för både bostadsutveckling och knepiga stomlösningar i projekten. Med Anders kompetens och positiva driv kommer han att vara ett grymt tillskott till en redan väldigt effektiv och innovativ grupp. Vi hälsar honom varmt till toofab!

Matilda Bernehjält

Även infrastruktteamet har fått tillökning i form av Matilda Bernehjält!

Matilda har en examen från KTH som Civilingenjör inom samhällsbyggnad med inriktning på byggprojektledning och kommer direkt från Sweco där hon arbetat med projektstyrning i stora infrastrukturprojekt. Matilda kommer sopa banan med sitt analytiska förhållningssätt och sin förmåga att alltid se flera steg framåt. Med ett öga knepiga utmaningar och ett stort leende kommer Matilda göra klar succé på toofab! Varmt välkommen Matilda!

Joel Freij

Vi är också glada att meddela att Joel Freij är vår nya stjärna inom installation!

Joel har tidigare jobbat med flertalet utmanande installationsprojekt för Skanska och Zengun. Med sin omfattande erfarenhet inom installationssamordning och arbete med komplexa projekt bidrar Joel till att ytterligare stärka vår expertis inom installation och energiprojekt. Med sin gedigna kompetens och förmåga att inspirera och leda projektgrupper mot gemensamma mål är Joel en ovärderlig tillgång för våra framtida satsningar! Hans positiva inställning och drivkraft hjälper hela teamet att arbeta mot framgångsrika projektresultat. Varm välkommen till toofab Joel!

Vi arbetar ständigt för att säkerställa att våra kunder får rätt kompetens på rätt plats. Vi är därför mycket glada att kunna välkomna tre nya medarbetare till toofab – alla med unika färdigheter och erfarenheter inom samhällsbyggnadssektorn!

Magnus de Verdier

Magnus de Verdier

VD
Kategorier