Byggledare Mark och Anläggning

En spjutspets i infrastrukturprojekt

Företaget

Är du intresserad av infrastruktur?

Vi växer snabbt, är ett entreprenöriellt och drivet bolag med lång erfarenhet av projektledning inom samhällsbyggnadssektorn. Bland våra uppdrag finns projekt inom kommersiella fastigheter, bostadsutvecklingsprojekt, vård- och sjukhusprojekt, anstalter och myndighetsbyggnader, samhällsstödjande fastigheter och infrastrukturprojekt.

Vi söker en Byggledare mark med erfarenhet från infrastrukturprojekt. Du kommer ha en nyckelroll och vara inblandad i komplexa projekt.  I rollen kommer du vara länken mellan beställare och produktion. Det är fokus på samarbete, kommunikation och att var engagerad för att söka lösningar. Som byggledare är vanliga arbetsuppgifter att följa upp produktionen, se till att miljö- och arbetsmiljökraven följs upp, leda och protokollföra möten samt bevaka provningar och besiktningar. I rollen sköter du även uppföljning av tid och kostnad åt beställaren.

Vi söker dig som

  • Minst fem års erfarenhet i rollen som byggledare i mark- och anläggningsprojekt.
  • Erfarenhet från infrastrukturprojekt eller andra komplexa projekt.
  • God kunskap inom entreprenadjuridik, Bas-P och Bas-U och regelverk såsom AB04, ABT06, AMA och MER anläggning samt AMA AF.
  • Goda ledaregenskaper och god förmåga att arbeta i team.
  • Civil- eller högskoleingenjör eller annan relevant utbildning.
  • God kommunikationsförmåga både i tal och skrift på svenska och engelska

Vi söker en affärsinriktad lagspelare som har kompetens och vilja att utveckla en stark organisation tillsammans med företaget i övrigt. Du gillar utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa en bra atmosfär för dina medarbetare. Vidare bör du som person drivas av att skapa nya affärer och relationer både internt och externt. Hos oss värdesätts din prestigelöshet, ödmjukhet och nyfikenhet.

Du har en ingenjörsutbildning på högskolenivå eller likvärdig och dokumenterad erfarenhet passar du in i rollen.

Vi tar naturligtvis emot ansökningar eller frågor via mail eller telefon, se kontaktuppgifter nedan.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta

Eva Levander
Teamchef Infra
eva.levander@toofab.se
070-972 92 03

 

Magnus de Verdier
VD
magnus.de.verdier@toofab.se
073-381 42 08