Handläggare VVS

En affärsinriktad lagspelare

Företaget

Vi växer snabbt, är ett entreprenöriellt och drivet bolag med lång erfarenhet av projektledning och installationsprojektering från bygg- och fastighetsbranschen – något som är två av företagets huvudområden.

På toofab strävar vi hela tiden efter att vara den självklara samarbetspartnern för fastighetsägare runt om i Sverige. I vårt arbete handlar det inte om vilka byggnader man byggt eller vilka fastigheter man förädlat – utan hur man gjort det, och med vem. Vi arbetar med människor i alla avseenden, det är de viktigaste för oss! Sen är vi riktigt duktiga på det vi gör, men det är en annan historia.

Inom specifikt affärsområde – Projektering VVS ansvarar vi dels för utredningar i tidiga skeden inom VVS-området, som sedermera utgör underlag för investeringsbeslut, till utformande av installationskalkyler rörande VS, VENT och STYR och naturligtvis traditionell VVS-projektering från program-, system- till bygghandling.

Arbetsuppgifter

Som Handläggare VVS ger vi dig möjlighet att arbeta med olika typer av projekt, för att du ska få en bredare erfarenhet. För bolaget i sin helhet fördelas uppdragen mellan Bostad, Kommersiellt och Offentligt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att beräkna, designa och rita upp ventilation och rörinstallationer för olika typ av byggnationer. Du medverkar i olika projekt i olika skeden för att ta fram konkreta och effektiva lösningarna som medverkar till goda resultat, effektivitet och kundnytta.

Vi söker dig som

Har 3-5 års erfarenhet och är en affärsinriktad lagspelare som har kompetens och vilja att utveckla en stark organisation tillsammans med företagetDu gillar utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa en bra atmosfär för dina medarbetare. Vidare bör du som person drivas av att skapa nya affärer och relationer både internt och externt. Hos oss värdesätts din prestigelöshet, ödmjukhet och nyfikenhet. 

Du har en ingenjörsutbildning på högskolenivå och dokumenterad erfarenhet och passar du in i rollen. Vidare har du med dig en viss teknisk kunskap inom något eller några av områdena ovan som kommer väl till användning när du är i kontakt med våra kunder och sätter dig in i deras olika utmaningar.
Du har erfarenhet av MagiCAD och/eller Revit och du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tar naturligtvis emot ansökningar eller frågor via mail eller telefon, se kontaktuppgifter nedan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Deverlis. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa de Verdier, rekrytering@toofab.se 072-143 22 70