Projektledare Installation

En affärsinriktad teknisk lagspelare

Företaget

Är du intresserad av fastigheter och dess teknik?

 

Vi växer snabbt, är ett entreprenöriellt och drivet bolag med lång erfarenhet av projektledning och installationsledning/samordning från bygg- och fastighetsbranschen – något som är två av företagets huvudområden.

Vi söker en erfaren Projektledare Installation med kunskap inom just installationer och fastighetsteknik för att ta ansvar för våra projekt inom bygg- och fastighetsbranschen. I rollen kommer du att leda projekteringen, utredningar och utförande fas åt bland annat fastighetsbolag. Du kommer att fungera som en rådgivare till våra kunder och hjälpa dem att uppnå sina projekt mål.

Projektledare Installation är en roll där installation och fastighetens teknik ligger i fokus, vi leder projekt där kundens förväntar sig spetskompetens på installationsteknik. Vi leder utredningar från tidigt skede, till projektering och vidare genom hela genomförandefasen, sist säkerställer vi kvalitet på leveransen och ser till att all dokumentation finns på plats och avtal följs. Vi hjälper även fastighetsägare med förvaltningsprojekt, energioptimering, och leder förstudier och utredningarna.

Projektledaren skall driva installationsprojekt, där det i många fall även ingår bygg så det finns goda möjligheter att utvecklas och bredda sina kunskaper, och på så sätt få en helhet.

Ansvarsområden

 • Planera och genomföra projekteringen, utredningar och utförande fas för våra kunder inom fastighetsbranschen med god förståelse för projektledning och projektprocessen
 • Leda teamet av konsulter och entreprenörer och säkerställa att projektet genomförs på tid och inom budget
 • Ansvara för tekniskt stöd och rådgivning under hela projektet
 • Övervaka projektets framsteg och rapportera till kund
 • Skapa och implementera projektplaner och tidslinjer med en god förståelse för hela projektprocessen
 • Säkerställa att alla tekniska krav uppfylls och att alla installationer utförs i enlighet med gällande bestämmelser och standarder
 • Installationssamordning

Vi söker dig som

 • Minst fem års erfarenhet av att leda projekt inom bygg- eller fastighetsbranschen med fokus på installationer och fastighetsteknik
 • Djup kunskap om installationer och fastighetsteknik samt god förståelse för projektledning och projektprocessen
 • Erfarenhet av att leda projektorganisation
 • Goda ledaregenskaper och förmåga att arbeta i team
 • God kommunikationsförmåga både i tal och skrift på svenska och engelska

Är du installationsledare som vill satsa på projektledning eller projektledare som har bakgrund i installation eller teknikkonsultbranschen, eller har du arbetat som projektledare på entreprenörssidan med multidisciplinära projekt som VS, ventilation, el och styr & regler kan denna roll vara något för dig. Rollen är lärorikt med stor variation på uppdragen. Du kommer även samarbeta och stötta kollegor i deras projekt.

Vi ser att du har 5-10 års erfarenhet och är en affärsinriktad lagspelare som har kompetens och vilja att utveckla en stark organisation tillsammans med företaget. Du gillar utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa en bra atmosfär för dina medarbetare. Vidare bör du som person drivas av att skapa nya affärer och relationer både internt och externt. Hos oss värdesätts din prestigelöshet, ödmjukhet och nyfikenhet.

Du har en ingenjörsutbildning på högskolenivå och dokumenterad erfarenhet och passar du in i rollen.

Vi tar naturligtvis emot ansökningar eller frågor via mail eller telefon, se kontaktuppgifter nedan.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta

Victor Andersson
Teamchef Installation
victor.andersson@toofab.se
076-118 57 52

 

Magnus de Verdier
VD
magnus.de.verdier@toofab.se
073-381 42 08