Projektledare

En initiativrik lagspelare

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som kan ta ansvar eller vara delaktig i projekt från 5 – 50 MSEK. Mer specifikt handlar det om att du har erfarenhet av att delta i upprättande av projektbudget och uppföljning av dess prognos, deltagande vid projektrapportering, genomförande av projekteringen, granskning av handlingar, framtagande av konsult- och entreprenadupphandlingar, upprättande av huvudtidplaner och dess uppföljning mm.

Du har erfarenhet från olika typer av entreprenadformer, möjligen vid projektledningsföretag eller entreprenadföretag.

Som person är du lyhörd och ödmjuk samtidigt som du tar initiativ och är rak och tydlig. Din sociala kompetens kommer att spela en avgörande roll hur din arbetsdag blir och det är därmed viktigt att du bidrar med positiv energi. Din person skall inge förtroende genom kunskap och ett engagemang. Du kommer att sitta på vårt kontor vid Fridhemsplan och utgå till dina projekt härifrån.

Du har en relevant teknisk utbildning (civilingenjör alt. byggnadsingenjör) samt minst 1-5 års arbetslivserfarenhet.

Företaget

Vi växer snabbt, är ett entreprenöriellt och drivet bolag med lång erfarenhet av projektledning och installationsprojektering från bygg- och fastighetsbranschen – något som är två av företagets huvudområden.

På toofab strävar vi hela tiden efter att vara den självklara samarbetspartnern för fastighetsägare runt om i Sverige. I vårt arbete handlar det inte om vilka byggnader man byggt eller vilka fastigheter man förädlat – utan hur man gjort det, och med vem. Vi arbetar med människor i alla avseenden, det är de viktigaste för oss! Sen är vi riktigt duktiga på det vi gör, men det är en annan historia

Vi söker dig som

Om du har en ingenjörsutbildning på högskolenivå och dokumenterad erfarenhet och passar du in i rollen. Vidare har du med dig en viss teknisk kunskap inom något eller några av områdena ovan som kommer väl till användning när du är i kontakt med våra kunder och sätter dig in i deras olika utmaningar.

Vi söker en affärsinriktad lagspelare som har kompetens och vilja att utveckla en stark organisation tillsammans med företaget i övrigt. Du gillar utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa en bra atmosfär för dina medarbetare. Vidare bör du som person drivas av att skapa nya affärer och relationer både internt och externt. Hos oss värdesätts din prestigelöshet, ödmjukhet och nyfikenhet.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Magnus de Verdier
VD
Toofab AB
magnus.de.verdier@toofab.se
073-381 42 08