mars 9, 2022

Prisad stjärnkrog flyttar in på Stockholmsverken

Kvarteret Stockholmverken har redan en otrolig matscen, som nu växer ytterligare när den prisade Södermalmsrestaurangen Nook flyttar in. Nook är idag en mysig kvarterskrog och den känslan ska bevaras även i de nya lokalerna, restaurangen har erhållit en BiB Gourmand från Guide Michelin och är populär bland många. I samband med flytten så femdubblar restaurangen sin yta och går från 200kvm till 1000kvm och kommer bestå av fyra delar uppdelat på 2 våningar samt 2 uteserveringar.

Toofab har varit fastighetsägaren, AMF Fastigheter behjälplig med projektledning i tidigt skede som lett fram till avtalet med Nook. Nu kommer vi fortsätta att bistå med projektledningen genom hela restaurangprojektet och se till att förverkliga både fastighetsägarens och hyresgästens gemensamma vision.

Toofab har varit med redan från start när omvandlingen av de gamla industrikvarteret tog vid,  kvarteret som idag är Stockholmverken.

Det är därför extra roligt att vi nu får vara med och bygga en del av Stockholm restauranghistoria här, säger uppdragsansvarig Daniel Sunesson.

Kategorier