maj 31, 2024

Toofab fortsätter att växa!

Vi på Toofab satsar på utveckling och jobbar hårt för att bemöta samhällsbyggdnadsektorns föränderliga och specifika behov. Toofab-familjen fortsätter därför att utökas med nya stjärnskott inom projektledning och administration. 

 

Elin Jönsson

Vi välkomnar Elin Jönsson som TF Kontorsansvarig!

Elin besitter akademisk kunskap inom samhällssektorn och offentlig förvaltning samt har bred erfarenhet av kundrelationer inom service och försäljning. Med ett öga för detaljer och ett glatt humör tacklar Elin rollen som det administrativa fullblodet hos Toofab! Varmt välkommen Elin!

Jonas Thunberg

Även infrastrukturgruppen har fått tillökning i form av Jonas Thunberg!

Jonas kommer från ett mångårigt uppdrag på SL/Trafikförvaltningen där han arbetat som kravställare i flertalet projekt genom åren. Han har även varit byggledare, intrångssamordnare och projektledare för stora entreprenader för externa parter.

Jonas sporras av svåra uppdrag med knepiga förutsättningar, och vi på Toofab ser hans långa erfarenhet samt expertis som en ovärderlig tillgång. Även Jonas lugna och trevliga approach skapar trygghet och glädje både på kontoret och ute i projekt. Varmt välkommen till Toofab Jonas!

Linus Blom

Vi är även glada att presentera Linus Blom som den senaste stjärnan i vår installationsgrupp!

Linus kommer senast från Forsen där han arbetat med bland annat medicinska uppdrag på bland annat Södersjukhuset och Octapharma. Med sin gedigna kunskap inom installationssamordning, byggprocesser och ledning, är vi övertygade om att Linus kommer att bli en viktig tillgång för många framgångsrika projekt hos oss.

Linus bidrar inte bara med sitt professionella kunnande utan han har också en förmåga att skapa en positiv och glad atmosfär inom gruppen. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Linus och välkomnar honom varmt till Toofab!

Jag är väldigt glad att Elin, Jonas och Linus har anslutit till oss! Det stärker oss som företag och vårt kunderbjudande med riktigt vassa kompetenser mot infra-, teknik- och energiprojekt!

Erik Larsson

Erik Larsson

Vice VD
Kategorier