Utveckling av en finanshub i centrala Stockholm

I ett av Stockholm citys mest eftertraktade kontors- och handelslägen ligger AMF Fastigheters kvarterskluster – Mood. Moodkvarteren består av fyra fastigheter intill bland annat Regeringsgatan och Malmskillnadsgatan. I fastigheten Grävlingen 12 så har storbanken SEBs fondbolag flyttat in i nya ljusa lokaler efter en tids ombyggnation.

Vi inom toofab kan stolt presentera ett väldigt lyckat projekt på uppdrag av AMF Fastigheter med adress Malmskillnadsgatan 44a. Toofab har svarat för projekt- och byggledning för SEB Investment Managements nya kontorslokaler i två plan.

Projektet har levererats med stort fokus på fina materialval både återbrukade och nya och är genomfört med ett genomgående miljö- och energitänk för det nya kontoret på ca 3000 kvm.

Resultatet är inte bara en imponerande finish utan även ett steg i att uppfylla AMF Fastigheters framåtlutande miljömål. Detta i sig befäster Moodkvarterets roll som en viktig tech- och finanshub i centrala Stockholm.

Samarbetet mellan oss, AMF Fastigheter och byggentreprenören Zengun har varit en väldigt viktig framgångsfaktor i detta lyckade projekt.

Elin Lindgren

Elin Lindgren

Biträdande Projektledare